Diner

17:00 - 20:30

Voorgerechten“Een fijne start voor de avond, recht uit de zee of vers van het mes”

Forel

Ceviche van forel van 't Smallert, tomaat en dille | 15

Buikspek

Krokant gebakken, crème van zwarte knoflook
en vinagrette van mandarijn en zoete aardappel | 14

Steak tartaar

In beenmerg geserveerd, toast van brioche en lavas emulsie | 13

Bloemkool

Verschillende bereidingen van bloemkool; Ponzu beurre blanc
geroosterde bloemkool en wilde rijst | 12

Cevenne ui tarte tatin

Hartige versie met Cevènne ui, schuim van olde remeker
en een olie van laurier | 11

Hoofgerechten“Volle smaken, stevige porties en liefde uit de keuken”

Heilbot

In roomboter gebakken, met roomsaus van gezouten citroen, bloemkool en hazelnoot | 24

Fish & Chips

Kabeljauw, krokant, Pommes Anna en ravigotte vinaigrette | 26

Runder lende

In eigen jus verrijkt met rode wijn, bospeen en koolrabi | 29

Polderhoen

Vrij scharrel kippetje uit de polder in saffraan beurre blanc,
geserveerd met polenta en mais | 23

Jeff's Ribs

Boneless varkensribs met chimichurri en krokante uitjes | 25

Asperge

Groene en witte asperges, crème van doperwt en munt, met saus soubise en tuinbonen | 22

Specials. “Voor wie écht wil genieten”

Dry aged cote Boeuf (per 2 personen te bestellen) 800 gram

Jus van rode wijn - bospeen - koolrabi | 45 pp.

Tournedos Rossini

Ossenhaas tournedos met gebakken eendenlever truffel madeira-jus, spinazie en groene asperge | 47,50

Jeff's Tournedos

Met madeira-jus, spinazie en groene asperge | 40

Friet

Met mayonaise | 5,5

 Romaine sla

Gemende salade | 4

Nagerechten

Lemon curd tartalette

Met framboos, verveine en merengue | 9

Aardbei

In combinatie met sorbet van zuuring en honing creme | 10

Cheescake

Huisgemaakt met bergamot en witte chocolade | 12

Nederlandse kaas

Vier Nederlandse kazen, geserveerd met sinaasappelcompote en kletzenbrood | 16