Forel
Ceviche van forel van 't Smallert, tomaat en dille | 15
17:00 - 20:30
Ceviche van forel van 't Smallert, tomaat en dille | 15
Krokant gebakken, crème van zwarte knoflook
en vinagrette van mandarijn en zoete aardappel | 14
In beenmerg geserveerd, toast van brioche en lavas emulsie | 13
Verschillende bereidingen van bloemkool; Ponzu beurre blanc
geroosterde bloemkool en wilde rijst | 12
Hartige versie met Cevènne ui, schuim van olde remeker
en een olie van laurier | 11
In roomboter gebakken, met roomsaus van gezouten citroen, bloemkool en hazelnoot | 24
Kabeljauw, krokant, Pommes Anna en ravigotte vinaigrette | 26
In eigen jus verrijkt met rode wijn, bospeen en koolrabi | 29
Vrij scharrel kippetje uit de polder in saffraan beurre blanc,
geserveerd met polenta en mais | 23
Boneless varkensribs met chimichurri en krokante uitjes | 25
Groene en witte asperges, crème van doperwt en munt, met saus soubise en tuinbonen | 22
Met framboos, verveine en merengue | 9
In combinatie met sorbet van zuuring en honing creme | 10
Huisgemaakt met bergamot en witte chocolade | 12
Vier Nederlandse kazen, geserveerd met sinaasappelcompote en kletzenbrood | 16