Lunch

12:00 - 16:00

Broodjes “Op brood van de lokale bakker”

Croque monsieur 

De Franse tosti met mozzarella, cheddar en romige bechamelsaus | 13
Jambon iberico + 1,5

 Rundvlees croquetten 

Twee ambachtelijke croquetten op desembrood met mosterd | 11,5

Jamon Iberico

Tomaat, burrata en dun gesneden Jamon Iberico | 15,75

Eggs benedict

Gepocheerde eieren, romige Hollandaise en spinazie op briochetoast | 14
bacon +1,5     Gerookte zalm +3

 Salade  Voorjaarsgroenten

 Groene asperges, gepocheerd ei en jonge doperwten | 15

Salade gerookte forel

Geplukte forel van 't Smallert, Granny smith, citroen en verse dille | 18

Plate lunch “Volle smaken, klassieke combinaties en een beetje lef”

Deze gerechten zijn alleen beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag

Fish & Chips

Kabeljauw in licht krokant beslag, Pommes Anna en ravigotte vinaigrette | 26

Steak Friet

Rose gebraden runderlenden friet en bearnaisesaus | 25

Friet 

Met mayonaise | 5,5

Sla

Romaine salade | 4